STVARAJMO ZAJEDNO
Dobro došli u svijet Cemixa, jedne od vodećih tvrtki za građevinske materijale u srednjoj Europi.
Srce Cemixa smo mi, zaposlenici. Kao međunarodni tim s različitim talentima, kulturama i podrijetlom, obogaćujemo svoj rad različitim perspektivama. Na taj način nas globalna suradnja inspirira na rast i inovacije. Rad kao tim na prevladavanju izazova, postizanju rezultata i vođenju projekata do uspjeha, ono je što nas izdvaja: kohezija i odlučnost.
Pokretačka snaga našeg uspjeha je naša motivacija da nastavimo gurati naprijed. Shvaćamo da prilika za umrežavanje i osnaživanje pojedinaca stvara okruženje u kojem se može dogoditi pozitivna promjena.

Kao rezultat toga, mi u Cemixu djelujemo na uglavnom decentraliziran način kako bismo osigurali blizinu kupaca i brzo donošenje odluka. Ovo je kamen temeljac našeg uspjeha.
Pritom nam naše temeljne vrijednosti brenda Cemix daju potrebnu orijentaciju. Živimo u skladu s vodećim načelima koja utječu na radnje i odluke svakog zaposlenika.

Kao tvrtka, svjesni smo utjecaja koji imamo na okoliš i prihvaćamo izazov. Ne radi se samo o izgradnji zgrada, već o stvaranju bolje budućnosti.
Sretni smo što dijelimo odgovornost i integriramo održivost u svaki korak koji poduzimamo. Mi, zaposlenici, motivirani smo doprinijeti održivijem svijetu.

PRIDRUŽI NAM SE!
PRIDRUŽI SE CEMIX TIMU VEĆ DANAS

Trenutno nemamo otvorenih natječaja za radna mjesta!